Monday, 3 February 2014

cuti hari wilayah

Assalamualaikum bebeh....
Hari ni cuti hari wilayah so hubby x kerja n pepagi hubby dah ajak g brekkie roti canai banjir, tp kita order roti canai sardin mcm kt atas tu n then g paso beli lauk pauk, balik kita masak lunch..tenggiri msk kicap, sambal udang n tumis air carrot n bendi dgn udang kering, n buat bubur jagung untuk dessert :)

Bila da masak camtu mula la penat n x lalu nk makan sama maser lunch tp happy tgk semer makan berselera sekali, alhamdulillah...

Dalam pukul 4 ptg we all pun siap nk hantar iman balik hostel kat cheras, alhamdulillah x jammed so x sampai setengah jam sampai cheras but pusing cari barang bekal iman susu, biskut etc

Dah hantar iman we all singgah asar kt masjid then hubby nk makan sate zaini kt ampang jaya but x dr rezeki blom siap lg , date pon blom bakar so next time je la kater hubby

Balik rumah br bole baring jap tunggu maghrib n dinner n lepak jer till now mata pun da nk tutup jer ni

ok ya bebeh, nothin much today but still alhamdulillah for a beautiful day, semua sihat dan happy

so got to sign off dulu, fiamanillah n assalam...love u k..

2 comments:

Sweetie said...

Hai Su, lamanya menyepi!..

susumanis said...

Hik hik..tu laaa...lupa password blog la sweetie...tq dtg blog kita ya, mwahhh