Saturday, 8 February 2014

Bukan kerana aku tak CINTA

Assalamualikum gojesss....mwahhhh...

gedik arr pulak...haha..ni kita terajuk watak mastura dlm drama kerana Bukan aku tak cinta..nk layan g tgk sini k BKATC drama..kita x der arr ikut sgt drama drama ni tp yg ni best sbb watak mas tu jovial n fun..kita suker, ingat zezaman bercinta gan hubby, mcm tu arr kita, gedikk semacam...kikiki

Hubby pun da terikut ikut sama tgk, syok gak bila borak ttg drama tu hubby pun faham arr pe kisahnya kan..byk adegan funny tu kita suka n lg pun heroin nelydia rose tu mmg cun habis ( saper namer rose jgn perasan ekk..haha) n hero dia syanaz tu ....wohaaa, body dia mantopp n mmg dia bagus sgt bwk watak dia yg berbagai tu...

Tapi link tu der gak yg dah x der content dia so enjoy je la maner yg ada k n its still ongoing kt TV but x ingat tv maner, go n find yr self ya bebeh..
Gamba ni few days ago da but lupa nk letak sini, npk x bukan sabit tu elok jer duduk on top of KLCC tower, tgk live mmg cantikkk.....MashaAllah... rezeki kita dpt captured d photos even x clear sgt :)

Yg ni lak, gamba bunga api semlm, mercun dentum dentam sbb masih dlm CNY Celebrations kot, n alhamdulillah hubby n kita bole enjoy tiz stunning view juz fr our bedroom...nice kan ; )




And last but not least jom pakat do our best utk be sincere in whatever we do, kalau x boleh, jgn fake nanti merana gilos, juz be yr self n tell d world what s in yr heart..senang gitu kan...

ok bebeh, sampai sini dulu k. Lain kali kita cerita lagi,
Banyak kan salawat dan istigfar bebeh, May we meet again happily in jannah insyaAllah, fiamanillah..i love u n wassalam...

p/s tgk episod yg ni fun n sweet sgt episode ni

2 comments:

dieya said...

lama betul rasanya tak nampak entry baru kat blog kak su. welcome back sis!

susumanis said...

Tqvm darling, so sweet msh ingat k su tau, love u dieya :)